Palvelut

Lääkeneuvonta

Me varmistamme lääkkeidesi yhteensopivuuden ja turvallisuuden sekä tarkistamme mahdolliset yhteisvaikutukset. Nykäise meitä rohkeasti hihasta, mikäli sinulla on mitä tahansa terveyteen liittyvää kysyttävää.

Lääkevaihto

Apteekin velvollisuus on kertoa, mikäli määrätylle lääkevalmisteelle on olemassa edullisempi vaihtoehto. Vaihdamme reseptilääkkeesi apteekissa edullisempaan rinnakkaisvalmisteeseen, mikäli sinä tai lääkäri ette kiellä vaihtoa.

Koneellinen annosjakelu

Käytätkö säännöllisesti monia lääkkeitä? Silloin voisit hyötyä lääkkeiden koneellisesta annosjakelusta. Palveluun kuuluu kokonaislääkityksesi tarkistus ja säännöllisesti käyttämiesi tablettien ja kapseleiden toimitus pakattuina muovisiin kerta-annospusseihin.

Hinta 6 € / viikko.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Palvelussa tarkistetaan lääkkeidesi yhteensopivuus ja ottoajankohdat, jotta lääkehoitosi olisi jatkossa turvallisempaa. Suosittelemme palvelua etenkin iäkkäille ja paljon eri lääkkeitä käyttäville.

Hinta 20 €.

Lääkejätteiden vastaanotto

Lääkkeet ovat ongelmajätettä, jota ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana. Apteekkimme ottaa vastaan vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeesi. Palauta lääkkeet meille alkuperäisissä pakkauksissaan, mutta muista irrottaa reseptilääkkeistä kaikki ohjetarrat.

Pakkaa muista erilleen:

  • Jodia sisältävät valmisteet (esim. Betadine) ja sytostaatit.
  • Elohopeaa sisältävät kuumemittarit. Kun palautat apteekkiin kuumemittareita, mainitse asiasta henkilökunnalle palautuksen yhteydessä.
  • Neulat.

E-reseptien uusinta

Voit uusia e-reseptit apteekissamme helposti maksutta.

Esitelmätoiminta

Tarvittaessa tulemme kertomaan terveyden ylläpitoon, lääkkeisiin ja lääkehoitoihin liittyvistä aiheista esimerkiksi hoitokoteihin ja erilaisiin yhdistysiltoihin. Järjestämme myös teemailtoja kanta-asiakkaillemme.

Opetusapteekki

Oletko kiinnostunut apteekista harjoittelupaikkana? Helmi apteekki tarjoaa hyvät puitteet työharjoittelulle.

Meillä on mahdollista suorittaa:

  • koululaisten työelämään tutustuminen (TET)
  • tutkintoon kuuluva harjoittelu farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille.