AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

Helatorstain poikkeavat aukioloajat:

Keskiviikko 8.5. klo 8-17
Helatorstai 9.5. suljettu

NÄIN HELMI APTEEKKI PALVELEE JA AUTTAA

Lähimmät terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat sinua Helmi apteekissa. Olemme osa arkeasi, tarvitset sitten lääkepalveluja, itsehoitotuotteita, tukea tai terveysneuvoja.

Koulutetut lääkepalvelun ammattilaisemme kuuntelevat terveyshuolesi ja selvittävät, hoituuko asiasi kuntoon lääkkeettömällä hoidolla, reseptivapailla lääkkeillä vai tarvitaanko lääkärissä käyntiä. Suurin osa palveluistamme on täysin maksuttomia ja toimii ilman ajanvarausta.

Palvelemme myös terveydenhuollon ammattilaisia mm. hoitokotien ja kotisairaanhoidon asiakkaiden lääkehoidossa. Tutustu palveluihimme ja kysy rohkeasti lisää henkilökunnaltamme.

Olemme osa Avainapteekki-ketjua.

Lääkityksen tarkistus

Oletko huolissasi lääkkeittesi yhteensopivuudesta? Kaipaatko ohjeita turvalliseen lääkehoitoon? Suosittelemme lääkityksen tarkastuspalvelua etenkin iäkkäille ja paljon eri lääkkeitä käyttäville.

Lääke- ja terveys- neuvonta

Lääke- ja terveysneuvonta kuuluu apteekkimme peruspalveluihin. Saat meiltä kullanarvoisia neuvoja ihan ilmaiseksi.

Inhalaatiopalvelu

Käytätkö hengitettäviä lääkkeitä? Neuvomme kädestä pitäen käyttämään inhalaattoria oikein ja tehokkaasti.

Palvelut hoiva- ja kotihoitoyrityksille

Joustavaa ja ammattitaitoista lääkepalvelua hoiva-alan yrityksille ja hoitoyksiköille. Helpot tilauskanavat, lääkityksen tarkistus, kilpailukykyiset hinnat ja annospalvelujakelu. 

Lääketodistukset matkailijoille

Matkustatko Schengen-alueella ja kuljetat mukanasi huumausaineeksi luokiteltavaa lääkettä? Schengen-todistukset ja tarvittavat kopiot matkaasi varten saat Helmi apteekista.

Lääkejätteiden vastaanotto

Miten hävittää tarpeettomat tai vanhat lääkkeet? Palaute ne meille alkuperäisissä pakkauksissaan. 

Sähköisen reseptin uusiminen

Onko reseptisi vanhentunut? Voit uusia e-reseptit apteekissamme helposti maksutta. Välitämme uusintapyynnön lääkärillesi, joka päättää reseptin uusinnasta.

Tiliasiakkuus kotihoidon asiakkaille

Tiliasiakkuus helpottaa kotihoidon arkea ja varmistaa lääkehoidon onnistumisen.

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA