Tarjoukset

Beko Strong B12 +foolihappo + B6

B12-vitamiinitalbetti muistin, hermostonja vastustuskyvyn tueksi. Nieltävä ja purutabletti. Valmistettu Suomessa.

150 tabl., 293-930 €/kg

27,90

Naso seesamiöljyt Ratiopharm

Naso-seesamiöljyt kosteuttavat ja voitelevat nenän kuivia limakalvoja. Säilöntäaineettomat tuotteet sopivat koko perheelle.

10 ml

7,90

Minisun monivitamiini Vahva, Extra Vahva tai Tähtimarja Junior

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.
Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.
Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa.
Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää mm. D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on pienikokoinen ja lempeän marjanmakuinen purutabletti.

120 tabl., 90 tabl. tai 200 tabl., 128 €/kg

17,90

Apteekin Möller Extravahva Omega-3

Apteekin Möller Extravahva Omega-3 sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää 1400 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 940 mg ja EPA 270 mg. Tämän tuotteen DHA-pitoisuus on erittäin korkea. Näin on haluttu varmistaa DHA:n hyvät vaikutukset aivoille ja näölle – DHA:a on luontaisesti runsaasti aivoissa ja silmässä. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa*. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina **. Tuote ei sisällä vitamiineja, joten se sopii hyvin käytettäväksi myös monivitamiinivalmisteiden lisänä.

76 kaps., 155 €/kg

16,90

Maitohappobakteeri +B Ratiopharm

Maitohappobakteerit ja vastustuskykyä vahvistavat vitamiinit samassa kapselissa. Ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Yli 1-vuotiaille.

100 kpl

18,90

Avene Soothing Eye Contour Cream

Rauhoittava silmänympärysvoide herkälle iholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä.

10 ml

19,90

Melatoniini Ratiopharm Extra vahva 1,9 mg

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia. Nautitaan lähellä nukkumaanmenoaikaa.

100 tabl.

18,50

Locobase Everyday Special Body Lotion ja Shower Oil

Locobase Everyday Special Body Lotion on uusi ja innovatiivinen vartalovoide, siihen on lisätty kauralipidiä, beeta-glukaania ja natrium-PCA:ta. Helposti imeytyvä kosteusvoide vahvistaa ihon suojaa ja kosteuttaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Locobase Everyday Special Body Lotion -vartalovoide alkaa vaikuttaa heti levitettäessä ja vähentää TEWL (Transepidermal Water) -häviötä jopa 24 tunniksi1. Sen on kliinisesti testattu sopivan herkälle iholle. Vartalovoide on hajusteeton ja sopii koko perheelle.

Locobase Everyday Special Shower Oil on erittäin hellävarainen vartalonpuhdistusaine, jossa on korkea rasvapitoisuus (70%) ja sen iho-identtiset lipidit (fosfolipidit ja keramidit) suojaavat ihoa kuivumiselta. Ei sisällä vettä, mikä on erityisen hyödyllistä ihottuma-alttiille iholle, jota ei suositella kastelemaan suihkussa tai kylvyssä liian kauan. Locobase Everyday Special Shower Oil -suihkuöljy suojaa ihoa ja tarjoaa välittömän ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Se vaikuttaa välittömästi ja kosteuttaa 12 tunnin ajan.

300 ml

- 15 %

Devisol 20 mcg TAI 20 mcg salmiakki

D-vitamiinia 20 mcg sisältävät imeskelytabletit, jotka sopivat ympärivuotuiseen käyttöön. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Hyvänmakuinen tabletti sulaa suussa imeskellen tai pureskellen.
Valittavana sitruksen tai salmiakin makuinen imeskelytabletti.

230 tabl., 176,67 €/kg

16,50

Perskindol kylmä-lämmin -geeli tai -spray tai Thermo Hot geeli

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli tai -spray tai thermo hot geeli, joka lievittää lihaskipua. Sisältävät mentolia ja eteerisiä öljyjä.

100 ml tai 150 ml, 103,00-155,00 €/l

15,50

Apobase Lotion, Creme tai Oily Creme

Perusvoiteet päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Kevyt Lotion, keskirasvainen Creme ja rasvainen Oily Creme.

250 g, 39,00 €/kg

9,90

Sebamed Face & Body Wash täyttöpussi

Pesunesteiden pH 5,5 suojaa ja ylläpitää ihon omaa suojamekanismia ja sopii hyvin kuivan ja atooppisen ihon pesuun.

1000 ml, 16,90 €/l

16,90

Minisun D 10 mcg Junior Nalle tai Apina

D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle ja se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.
Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.
Minisun Junior Apina on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Apina on maukkaan banaanin makuinen ja apinan muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

100 tabl., 161,82 €/kg

8,90

Bevita Eye Pro

Kosteuttavat ja voitelevat silmätipat keskivaikeaan ja vaikeaan kuivasilmäisyyteen. BevitaEye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Tasapainottavat ja suojaavat silmätipat sopivat myös tutkitusti käytettäväksi erityisen hyvin piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

10 ml

13,90