Tarjoukset

Magnecit

Magnecitin vaikuttavana aineena toimii kidevedetön magnesiumsitraatti, joka imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa nopeasti. Valmisteen B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet.

200 tabl

16,90 (norm. 20,30)

Devisol Strong

Raikkaasti sitrukselta maistuva DeviSol Strong sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa.
Myös mustikan makuinen purutabletti ja makuaineeton nieltävä tabletti.

200 tabl

21,90 (norm. 25,00)

Omega7-tyrniöljykapseli

Limakalvot ja iho ovat olennaiset elimistösi vastustuskyvyn kannalta, joten niistä kannattaa pitää huolta. Korkealaatuinen Omega7-valmisteemme auttaa sinua voimaan hyvin sisältämiensä rasvahappojen, kasvisteroleiden ja antioksidanttien avulla. Suomen suosituin Omega7-valmiste nojaa vahvaan tutkimusnäyttöön.

Tuotteen sisältämä SBA24-kaksoistyrniöljy on maailman tutkituin tyrniöljy, jota on vain bertil’s healthin markkinoimissa Omega7-tuotteissa.

90 kaps

34,90 (norm. 38,30)

Idoform caps

Ravintolisä IDOFORM Caps sisältää hyvin tutkittuja ja tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja ja sopii päivittäiseen käyttöön.

100 kaps

24,90 (norm. 27,80)

Devisol 20 µg

D-vitamiinivalmiste. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Sitruksen, mustikan tai salmiakin makuinen imeskelytabletti tai neutraalinmakuinen nieltävä tabletti.

200 tabl

14,90 (norm. 17,60)

Minisun monivitamiini Vahva tai Extra vahva

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Vahva 120 tabl. tai Extra vahva 120 tabl

17,90 (norm. 21,20)

Naso seesamiöljy

Naso seesamiöljy ratiopharm nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön. Myös lapsille 2 vuodesta ylöspäin.

10 ml

7,90 (norm. 9,60)

Movex glukosamiini strong

Movex Glukosamiini Strong on vahva ja täysin kasvipohjainen (fermentoitu) glukosamiinivalmiste. Helposti nieltävä tabletti voidaan tarvittaessa puolittaa. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Sisältää 800 mg glukosamiinihydrokloridia, josta puhdasta glukosamiinia 665 mg. Movex Glukosamiini Strong on Avainlippu-tuote.

120 tabl

18,90 (norm. 21,30)

Minisun monivitamiini junior

Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on lapsille suunniteltu multivitamiini- ja hivenainevalmiste. Sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Tähdenmuotoinen, lempeän marjanmakuinen purutabletti.

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, mm. D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä, eikä se sisällä A-vitamiinia.

Tähtihedelmä 200 tabl tai pehmonalle 120 tabl

17,90 (norm. 21,20)

Melarest extra vahva

Melarest Melatoniini sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Lievittää aikaeron vaikutuksia
  • Turvallinen käyttää
  • Hammasystävällinen
  • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön

Nieltävä tabletti, mintun makuinen suussa hajoava tabletti tai pitkävaikutteinen nieltävä tabletti.

100 tabl tai pitkävaikutteinen 90 tabl

20,90 (norm. 23,90)

Betolvex ja Betolvex Strong

Betolvex B12-vitamiini 1mg sopii ruokavalion tueksi B12-vitamiinin riittävän saannin turvaamiseen.

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste. Se sisältää myös 400 mikrogrammaa foolihappoa sekä biotiinia ja B1-, B3-, B6-vitamiinia.

150 tabl tai Strong 90 kaps

24,90 (norm. 28,90)

Bepanthen Eye

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa.

Natriumhyaluronaatti on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä, eikä se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia oireita. Hyaluronihappo on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.

Dekspantenoli hoitaa ja virkistää silmää sekä lievittää oireita. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye -silmätippojen kosteuttava vaikutus on erityisen pitkäaikainen. Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon.

10 ml

14,90 (norm. 15,80)