Tarjoukset

Vichy mineral 89 tiiviste tai silmänympärysvoide

Ihoa vahvistava ja kostetuttava tehotiiviste tekee ihosta hyvinvoivan ja heleän näköisen. Silmänympärysvoide kirkastaa ja kosteuttaa pitkäkestoisesti.

50 ml tai 15 ml

22,90

SB12 -suuvedet

SB12-suuvesi pahanhajuista hengitystä vastaan. Vaikutus on välitön ja kestää 12 tunnin ajan.

Avainasiakkaan kuukauden tarjous.

500 ml, 35,80 €/kg

17,90

Aqualan Plus, L tai Duo

Koko kehon tehokosteuttajat. Levittyvät ja imeytyvät helposti.

200 g, 39,50 €/kg

7,90

Bepanthen Eye

Tehokkaat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Kosteuttavat nopeasti ja pitkäkestoisesti.

10 ml

14,90

Minisun Luusto+D 10mcg TAI D 20 mcg

Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Lempeän marjaisen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia.
Valmiste on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja maidoton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Joulukuun avaintarjous.

100 tabl., 75,00 €/kg

13,50

Rela Tabs

Maitohappobakteeri sisältää Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria. Maittava purutabletti päivittäin tai kuureina. Useita makuja.

30 tabl.

11,50

Novanight

Novanight on kolmitehoinen melatoniinivalmiste, joka lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Se sisältää 1 mg melatoniinia, B6-vitamiinia, rauhoittavaa rohtopassionuutetta sekä yöllisiä heräämisiä vähentävää tuliunikkouutetta ja sitruunamelissauutetta.
Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille.

30 tabl.

15,50

Biotin Strong tai Biotin Collagen

Biotin Stong on vahva ravintolisä hiuksille ja kynsille. Yhteen tablettiin on koostettu useita hiuksia ja kynsiä vahvistavia ravintoaineita: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina sekä lisäksi sinkki edistää kynsien kuntoa.

Biotiini Collagen Skin Beauty on kauneusravintolisä iholle. Se sisältää ihon ja kynsien normaalia kasvua tukevaa sinkkiä, hiusten kasvua ja kuntoa edistävää biotiinia, ja luontaisen ihon kollageenin muodostumisen tueksi C-vitamiinia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

120 tabl.

- 20 %

ACO-seerumit

Seerumilla voi tehostaa ihonhoitorutiinejasi. Seerumi sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia ja se tunkeutuu syvemmälle ihoon.

30 ml

- 15 %

Multivita Plus

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisille. Valmisteeseen on lisätty A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia. Yksi tabletti päivässä.

200 tabl., 154,26 €/kg

19,90

Betolvex Strong 1,25 mg tai Betolvex 1 mg

Betolvex sisältää päivittäisen B12-vitamiiniannoksen. Betolvex Strong sisältää lisäksi B1-, B3- ja B6-vitamiinia, foolihappoa ja biotiinia.

90 tabl. tai 150 tabl.

23,90

Naso seesamiöljy tai seesami fresh

Säilöntäaineettomat nenäsuihkeet kosteuttavat ja voitelevat nenän kuivia limakalvoja. Fresh sisältää lisäksi raikasta eukalyptusöljyä.

10 ml

7,90

Apteekki Fluacute Zinc+

Flunssan ensioireisiin. Lyhentää flunssan kestoa, hoitaa ärtynyttä nielua ja vähentää nielun turvotusta.

16,90