AVOINNA: ma – pe 8 – 19
la 9 – 15
su ja pyhät suljettu

erikoistiedote

MUUT TUOTTEET

Etsitkö jotain muuta, kuten haavanhoitotuotteita tai verenpainemittaria? Apteekkituotteiden valikoimamme on todella runsas ja monipuolinen. Kaikkea emme saa hyllyymme mahtumaan, mutta tilaamme sinulle tarvitsemasi tuotteet.

Apteekkimme valikoimasta löytyy mm. perus- ja erikoishoitotasoisia haavanhoitotuotteita, lihas- ja niveltukia, liikuntaan ja fysioterapiaan liittyviä laitteita sekä mittareita niin koti- kuin ammattikäyttöön. Monet näistä ovat itse asiassa lääkinnällisiä laitteita nykyisten määritelmien mukaan, mutta eivät kaikki. 

Jos et löydä etsimääsi hyllystämme – ei hätää, tilaamme sen sinulle. Jos et tarkkaan tiedä mitä etsit ja tarvitset, kerro meille millaiseen asiaan kaipaat helpotusta. Selvitämme tuota pikaa, saammeko tilattua sinulle tarvitsemasi tuotteen. 

 

KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

Nettisivun mainospohja 311x430
Nettisivun mainospohja 311x430
Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA