AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

Helatorstain poikkeavat aukioloajat:

Keskiviikko 8.5. klo 8-17
Helatorstai 9.5. suljettu

MUUT TUOTTEET

Etsitkö jotain muuta, kuten haavanhoitotuotteita tai verenpainemittaria? Apteekkituotteiden valikoimamme on todella runsas ja monipuolinen. Kaikkea emme saa hyllyymme mahtumaan, mutta tilaamme sinulle tarvitsemasi tuotteet.

Apteekkimme valikoimasta löytyy mm. perus- ja erikoishoitotasoisia haavanhoitotuotteita, lihas- ja niveltukia, liikuntaan ja fysioterapiaan liittyviä laitteita sekä mittareita niin koti- kuin ammattikäyttöön. Monet näistä ovat itse asiassa lääkinnällisiä laitteita nykyisten määritelmien mukaan, mutta eivät kaikki. 

Jos et löydä etsimääsi hyllystämme – ei hätää, tilaamme sen sinulle. Jos et tarkkaan tiedä mitä etsit ja tarvitset, kerro meille millaiseen asiaan kaipaat helpotusta. Selvitämme tuota pikaa, saammeko tilattua sinulle tarvitsemasi tuotteen. 

 

TOUKOKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

product-bats-roll-on-antiperspirantti-apteekki-360-ympyratalo-2_720x

Bats mild antiperspirantti

5 €
(83,33€/l. norm. 8,70€)
product-bats-roll-on-women-antiperspirantti-apteekki-360-ympyratalo-2_720x

Bats women antiperspirantti

5 €
(83,33€/l. norm. 8,70€)
vagisan2

Vagisan kosteuttava emätinvoide 25g

12,90 €
(516€/kg. norm. 14,90€)

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA