AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 14

su ja pyhät suljettu

Juhannuksen aukioloajat:

Torstai 20.6 klo 8-17
Juhannusaatto 21.6 Suljettu
Juhannuspäivä 22.6 Suljettu

Huom! Palvelemme 15.6.-3.8. Lauantaisin poikkeuksellisesti klo 9-14

ETÄASIOINTI JA VERKKOKAUPPA - TREET

Haluatko hoitaa kaikki apteekkiasiasi sujuvasti etänä? Avainapteekkien verkkopalvelussa kaikki on helposti kätesi ulottuvilla. Verkkokauppa, lääkeneuvonta, oma lääkelista ja lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu.

Treetillä asioit kanssamme helposti. Voit tehdä ostoksia verkossa ja keskustella farmaseuttisi kanssa chat-palvelussa. Tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, eikä tietojasi luovuteta ulkopuolisille. 

LATAA TREET PALVELU TÄSTÄ

Lataa maksuton Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

HANKI SOVELLUS TÄSTÄ

KIRJAUDU PALVELUUN TIETOKONEELLA

VERKKOASIOINNIN EDUT

1

TILAA APTEEKKITUOTTEET VERKOSTA

Voit ostaa sekä reseptilääkkeitä että itsehoitotuotteita helposti puhelimella. Farmaseuttimme ottaa sinuun yhteyttä, neuvoo ja lisää tarvittaessa tarvitsemasi tuotteet ostoskoriisi. Reseptilääkkeiden tilauksiin liittyy aina farmaseutin lääkeneuvonta chatin välityksellä tai puhelimessa.

2

TOIMITUKSET KOTIISI TAI NOUTO APTEEKISTA

Tilauksesi voit noutaa Helmi apteekin tiskiltä apteekin ollessa auki, tai halutessasi noutoautomaatista, josta tilauksen voi hakea kauppakeskuksen aukioloaikoina. Voit myös tilata lääkkeet kotiin kuljetettuina. Kuljetuspalvelumme toimii Lahden alueella, enintään 5 km etäisyydellä Helmi apteekista. Verkkokauppatilaukset toimitamme jopa saman päivän aikana, kun tilaus tehdään ja maksetaan ennen klo 14.

3

LÄÄKENEUVONTAA OMASTA APTEEKISTASI

Onko sinulla kysyttävää apteekkituotteista? Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta tai proviisorilta. Voit myös jättää apteekkiisi soittopyynnön.

4

LÄÄKELISTA AINA MUKANASI JA AJAN TASALLA

Näet ajantasaisen lääkityksesi, ostot, reseptit ja ohjeistukset. Saat tiedon, milloin lääkettä voi seuraavan kerran ostaa korvattuna. Sähköisen lääkelistan avulla nopeutat ostamista ja parannat lääkitysturvallisuuttasi. Tiedot tallentuvat lääkelistaan luvallasi.

KESÄKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

balanticpro

BalanticPro comp maitohappobakteeri 80 kaps.

13,75 €
(0,17 €/kaps, norm. 27,50 €)
movex1

Movex elektrolyyttijauheet

- 30 %
(norm. 10,30 €)
movex2

Movex elektrolyyttijauheet

- 30 %
(norm. 12,20 €)