AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

AVAINASIAKAS ILOITSEE TUNTUVISTA EDUISTA JA SÄÄSTÄÄ

Avainasiakkaana olet Avainapteekkien tyytyväinen kanta-asiakas. Mitä enemmän keskität apteekkiostojasi, sitä paremmat alennukset saat. Avainasiakkuus on sinulle täysin ilmaista. Et sitoudu mihinkään, mutta saat etuja muita enemmän!

!

Liittyminen on helppoa paikan päällä Helmi apteekissa. Pääset saman tien iloitsemaan Avainasiakkaan monista eduista. Tervetuloa mukaan!

1

AVAINBONUS

Kaikki reseptivapaat apteekkiostosi kerryttävät Avainbonusta eli keskittämisalennusta. Alennuksen saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Alennusprosenttisi määräytyy ostokertymäsi mukaan kalenterivuosittain. Esimerkiksi, jos ostoja kertyy vuoden aikana 210 euroa, alennus on 3 %.

Ostokertymä kertyy kaikista reseptivapaista ostoista. Ostoja voivat kerryttää myös samassa taloudessa asuvat perheenjäsenesi. Kertymäjakso on kalenterivuosi. Kun vuosi vaihtuu, ostokertymä nollautuu ja alkaa alusta.

Näin keskittämisalennukset kertyvät:
Taloutesi ostokertymä kalenterivuodessa /Alennus

• 50–100 € / 1 %
• 101–200 € / 2 %
• 201–300 € / 3 %
• 301–500 € / 4 %
• yli 501 € / 5 %

Asiakkuus on apteekkikohtainen. Jos olet Avainasiakas toisessa apteekissa, se ei estä liittymästä myös meillä! Ostokertymä ja alennusprosentit lasketaan tällöin apteekkikohtaisesti.

2

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

Avainasiakkaana saat ajankohtaiset tarjouksemme kätevästi puhelimeesi tai sähköpostiisi. Yksikään tarjous ei mene sinulta sivu suun!

 

3

AVAINASIAKKAAN ERIKOISTARJOUKSET

Kuukausittain vaihtuvia tarjouksia apteekkituotteista ja -palveluista. Nämä erikoistarjoukset koskevat vain Avainasiakkaita.

4

AVAINAPTEEKKI-LEHTI

Avainapteekki-lehti on helppolukuinen ja hyödyllinen lukupaketti, jonka teemat liittyvät terveyteen, hyvinvointiin ja apteekkiasioinnin helpottamiseen. Lehdestä saat vinkkejä mm. vastustuskykysi ylläpitämiseen, haavojen hoitamiseen, hyvään uneen ja niin edelleen. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä esitellään myös kuukausittain vaihtuvat Avainapteekkien yhteiset avaintarjoukset.

Avainapteekki on pidetty lehti, jonka voi lukea verkossa tai painettuna lehtenä omien lukutottumusten mukaan. Painetun lehden voit noutaa mistä tahansa Avainapteekista Suomessa. Hyviä lukuhetkiä!

5

HELMI APTEEKIN OSTOSRAHAKORTTI KANTA-ASIAKKAILLE

Kerää leimoja ja saat ostosrahaa Helmi apteekkiin! Ostosrahakortti kannattaa ottaa käyttöön, vaikka asioisit apteekissamme vain silloin tällöin. Leimoja on aikaa kerätä kokonainen vuosi, joten kortti täyttyy yllättävän helposti. Jokaisesta 20 euron ostoksesta saat yhden leiman ja täydellä kortilla 10 euroa ostosrahaa vapaakaupan tuotteisiin ja itsehoitolääkkeisiin. Voit valita oman tai perhekortin ja esittää sen Helmi apteekin kassalla aina ostoksia tehdessäsi.

Näin ostosrahakortti toimii:

• Myönnetään vain kanta-asiakkaille eli Avainasiakkaille
• Henkilökohtaiseen korttiin voi kerätä omat ostokset (12 leimaa)
• Perhekorttiin voi kerätä koko perheen ostokset (16 leimaa)
• Jokainen 20 euron maksu kassaan oikeuttaa yhteen leimaan
• Leimoja on aikaa kerätä 1 vuosi kortin myöntämisestä ja kortti tulee
käyttää 2 vuoden aikana myöntämisestä
• Kun kortti on täynnä, se oikeuttaa 10 euron ostosrahaan Helmi apteekissa
• Ostorahan voi käyttää vapaakaupan tuotteisiin ja itsehoitolääkkeisiin
• Kortilla ei voi maksaa reseptilääkkeitä, viranomaismaksuja, eikä lisäneuvontaa
vaativia itsehoitolääkkeitä

HUHTIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS

lumene_valo

Lumene VALO-sarjan tuotteet
-20 %

Nettisivun mainospohja 311x430