AVOINNA: ma – pe 8 – 19
la 9 – 15
su ja pyhät suljettu

erikoistiedote

IHON- JA KAUNEUDENHOITO

Kauneus ja hyvinvoiva iho kaiken ikää. Millaisia tuotteita ihosi kaipaa juuri nyt? Autamme valitsemaan täydelliset tuotteet juuri sinulle.

Hyvinvointiin vaikuttavat myös ulkoiset asiat. Ihon haasteet voivat olla terveyden kannalta merkittäviä, tai sitten hyvin harmittomia, mutta ulospäin näkyvinä ne aiheuttavat monille meistä stressiä. Pienet haasteet saadaan usein hoidettua apteekin kosmetiikalla, oli kyse sitten nuorekkaan epäpuhtaan ihon hoitamisesta, atooppisista ärsyyntyneistä silmäluomista tai ikääntyvän ihon kosteuden ja suojan puutteesta. Kaikkiin näistä meiltä löytyy apua ja asiantuntemusta.

Ihon puhdistus ja suojaus – kauneus tulee sisältä

Ihon tehtävä on pitää haitallinen poissa ja hyödyllinen sisällä. Iho tarvitsee tähän tehtävään oikeat olosuhteet, joista kannattaa pitää huolta. Herkkäihoisen tuleekin miettiä, millä tuotteella ihon pesee ja millä sen kosteuttaa. Toinen taas voi tarvita ihon taivekohtien suojaksi voidetta, joka estää liiallisen kosteuden haitat iholla. Meiltä löytyy kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet, joista voit aina keskustella kanssamme.

Elimistömme on luonnostaan viisas kokonaisuus. Se usein varmistaa tärkeimpien toimintojen tarpeet ensisijaisesti ja vasta sitten sallii tärkeiden ravintoaineiden käytön selviytymisen kannalta toissijaisiin toimintoihin, kuten hiusten kuntoon. Ihmisen mieli toki voi olla asiasta eri mieltä, joten myös kauneuden hoitoon on apteekistamme saatavilla apua. Joskus hiusten kasvun ja tuuheuden palauttamiseen riittää oikean ravintolisän valinta, jolloin elimistöllä on käytettävissään näitä ainesosia ylimäärin. Kauneus tosiaan usein tulee sisältä.

KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

Nettisivun mainospohja 311x430
Nettisivun mainospohja 311x430
Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA