AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

IHON- JA KAUNEUDENHOITO

Kauneus ja hyvinvoiva iho kaiken ikää. Millaisia tuotteita ihosi kaipaa juuri nyt? Autamme valitsemaan täydelliset tuotteet juuri sinulle.

Hyvinvointiin vaikuttavat myös ulkoiset asiat. Ihon haasteet voivat olla terveyden kannalta merkittäviä, tai sitten hyvin harmittomia, mutta ulospäin näkyvinä ne aiheuttavat monille meistä stressiä. Pienet haasteet saadaan usein hoidettua apteekin kosmetiikalla, oli kyse sitten nuorekkaan epäpuhtaan ihon hoitamisesta, atooppisista ärsyyntyneistä silmäluomista tai ikääntyvän ihon kosteuden ja suojan puutteesta. Kaikkiin näistä meiltä löytyy apua ja asiantuntemusta.

Ihon puhdistus ja suojaus – kauneus tulee sisältä

Ihon tehtävä on pitää haitallinen poissa ja hyödyllinen sisällä. Iho tarvitsee tähän tehtävään oikeat olosuhteet, joista kannattaa pitää huolta. Herkkäihoisen tuleekin miettiä, millä tuotteella ihon pesee ja millä sen kosteuttaa. Toinen taas voi tarvita ihon taivekohtien suojaksi voidetta, joka estää liiallisen kosteuden haitat iholla. Meiltä löytyy kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet, joista voit aina keskustella kanssamme.

Elimistömme on luonnostaan viisas kokonaisuus. Se usein varmistaa tärkeimpien toimintojen tarpeet ensisijaisesti ja vasta sitten sallii tärkeiden ravintoaineiden käytön selviytymisen kannalta toissijaisiin toimintoihin, kuten hiusten kuntoon. Ihmisen mieli toki voi olla asiasta eri mieltä, joten myös kauneuden hoitoon on apteekistamme saatavilla apua. Joskus hiusten kasvun ja tuuheuden palauttamiseen riittää oikean ravintolisän valinta, jolloin elimistöllä on käytettävissään näitä ainesosia ylimäärin. Kauneus tosiaan usein tulee sisältä.

 

Kosmetiikkavalikoimamme

 

 

 

SVR on ranskalainen dermokosmetiikkasarja, joka on perustettu vuonna 1962. He tarjoavat tehokkaita dermatologisia ratkaisuja kaikille ihotyypeille herkästä ikääntyvään ihoon. SVR kehittää puhtaita koostumuksia, vähillä ainesosilla, joissa ei ole tunnettuja hormonihäiritsijöitä. Hormonihäiritsijät ovat ainesosia, joilla voisi olla haitallisia vaikutuksia hormonitoimintaan. Kaikki tuotteet testataan laboratoriossa, joka on erikoistunut etsimään hormonihäiritsijöitä.

 

 

ACO:n tuotteet on kehitetty pohjoiseen ilmastoon, kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sopivaksi. – Acolle tärkeää on ottaa huomioon myös herkkäihoiset. Tuotevalikoimasta löytyy laajasti tuotteita kasvoille, vartalolle, sekä hiuksille.

COSRX on ympäri maailman tunnettu korealaisen kosmetiikan tuotemerkki.  Tuotteet on alunperin kehitetty Koreassa erityisesti herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Akneihon tuotteita on kehitetty ja tutkittu jo 15 vuoden ajan. COSRX:n tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niitä on turvallista käyttää.

 

 

Avene on kehitetty herkän ihon hoitoon, yhtenä raaka-aineena on käytetty Avenen Terveyslähdevettä. Tuotteet on tehty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Raaka-aineita käytetty minimaalisesti. Allergiariskit on minimoitu ja suurinosa tuotteista on yhteistyössä Allergia,- iho ja astmaliiton kanssa.

Vichyn ihonhoitotuotteiden koostumukset on kehitetty ja testattu terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tavoitteena on tarjota ratkaisuja kaikille, niin naisille kuin miehille, ihon ja hiuspohjan tarpeista tai ihotyypistä riippumatta, kaiken ikäisille murrosiästä vaihdevuosiin.

 

SHIR

 

SHIR Beaty & Science on dermatologisesti testattu vegaaninen ihonhoitosarja, joka perustuu kasviperäiseen CBD:n eli ainutlaatuiseen kannabidioilin ja hamppuöljyn tehokkaisiin ainesosiin. Tämän sarjan tuotteet sopivat erityisesti herkän ja kuivan ihon hoitoon.

 

 

Louis Widmerillä on jokaiselle ihotyypille sopivia tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon sekä auringolta suojaamiseen. Laadukkaat ihonhoitotuotteet luodaan innovatiivisuuden sekä pitkäaikaisen asiantuntemuksen avulla.

 

 

CeraVe on kehitetty yhteistyössä iholääkäreiden kanssa. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia, rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojamuuria. CeraVelta löytyy laaja valikoima päivittäiseen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

 

 

La Roche-Posay on viimeisimpien tutkimuksien edelläkävijä ja tarjoaa täydellisen sarjan ihonhoito- ja meikkituotteita kasvoille ja vartalolle. Ihotautilääkäreiden suosittelema.

 

 

Favora on herkälle iholle suunniteltu kosmetiikkasarja. Favoralta löytyy tuotteita niin nuorelle kuin ikääntyneemmällekkin iholle. Kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai yleisesti herkistäviä tai ihoa ärsyttäviä ainesosia.

Orionin Bella & Bellavita tuotteiden sisältämät tehokkaat raaka-aineet ovat retinoli ja bakuchioli, yhdessä nämä aineet uudistavat, vahvistavat ja ravitsevat ihoa. Molemmat ainesosat vaikuttavat ihon ikääntymiseen ja kiinteytymiseen.

HUHTIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS

lumene_valo

Lumene VALO-sarjan tuotteet
-20 %

Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA