AVOINNA: 
ma – pe 8 – 18
la 9 -14

su ja pyhät suljettu

Erikoistiedote

ITSEHOITOLÄÄKKEET

Meitä löytyy laaja valikoima itsehoitotuotteita, kuten tulehduskipu- ja kuumelääkkeitä, allergialääkkeitä ja närästyslääkkeitä. On tärkeää, että valitset ja käytät itsehoitolääkkeitä oikein ja vain tilapäiseen vaivaan. Helmi apteekissa tuotteen hintaan sisältyy aina ilmainen neuvonta.

Itsehoitolääkkeisiin et tarvitse reseptiä. Muistathan kuitenkin, että ne itsehoitolääkkeet ovat tarkoitettu vain tilapäiseen ja lyhytaikaiseen käyttöön. Apteekkimme henkilökunta opastaa sinua oikean tuotteen valinnassa ja käytössä. Kerromme myös, mikäli lääkkeen käyttö ei mielestämme ole tarpeellista, tai voit ainakin vähentää sitä. Moni vaiva paranee myös lääkkeettömästi itsestään. 

Usein lääkettä kuitenkin tarvitaan. Me vilpittömästi toivomme, että myös arkaluontoisista asioista keskustellaan kanssamme – meillehän ne ovat arkipäivää. Tarvittaessa voimme käydä yksityiset keskustelut reseptineuvontapisteessämme. Meiltä kannattaa aina kysyä. 

Kanta-asiakkaiden reseptitoimituksissa seuraamme itsehoitolääkkeiden yhteensopivuutta reseptilääkkeiden kanssa. Yhteensopimattomuus ei välttämättä kokonaan estä lääkkeen käyttöä, mutta voivat vaikuttaa annostukseen tai lääkkeen ottamisen ajankohtaan. 

Hyvä tietää itsehoitolääkkeistä:
• Koska itsehoitolääkkeiden myyntiä säädellään tarkasti, voimme usein myydä niitä vain yhden pakkauksen kerrallaan. 
• Itsehoitolääkkeet sisältävät usein samoja lääkeaineita kuin reseptilääkkeet, mutta pakkauksen sisältämä lääkemäärä on pienempi. Kyseessä on siis lääke, joka voi aiheuttaa reseptilääkkeiden tapaan myös harmeja tai haittoja. 
• Erityisesti lapset ja raskaana olevat eivät voi käyttää kaikkia itsehoitolääkkeitä. Myös iän mukanaan tuoma munuaisten toiminnan luontainen heikentyminen voi vaikuttaa siihen, mitä lääkettä kannattaa käyttää. 
 

SYYSKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

Nettisivun mainospohja 311x430
cnMQmp_Betolvex_Strong_30kpl_ORIGINAL

5,00 €

BETOLVEX STRONG B12 30 KAPS.
(11,50 €)

12,90 €

CRAMPEX 120 TABL.
(15,50 €)
Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA