AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

Helatorstain poikkeavat aukioloajat:

Keskiviikko 8.5. klo 8-17
Helatorstai 9.5. suljettu

SÄHKÖISEN RESEPTIN UUSIMINEN

Onko reseptisi vanhentunut? Voit uusia e-reseptit apteekissamme helposti maksutta. Välitämme uusintapyynnön lääkärillesi, joka päättää reseptin uusinnasta.

Nykyisin lääkärit määräävät lääkkeet sähköisellä reseptillä joitakin poikkeustilanteita lukuun ottamatta. Paperiresepteistä on siis luovuttu. Sähköisten eli e-reseptien uusiminen onnistuu vaivattomasti Helmi apteekissa. Kaikki reseptit eivät ole kuitenkaan uusittavissa ilman lääkärin vastaanotolla käyntiä. Lääkäri ei välttämättä uusi reseptiäsi, jos kyseessä on esimerkiksi antibiootti, yskänlääke tai muu kuuriluontoinen valmiste.

Lisäksi yksityisen lääkärin määräämät lääkkeet eivät usein ole uusittavissa apteekin kautta, vaan uusiminen ja lääkärin työn laskutus tapahtuu lääkäriaseman kautta. Treet-sovelluksellamme voit olla myös suoraan Terveystaloon yhteydessä.

Teethän reseptin uusintapyynnön meille ajoissa, jotta lääkehoitoosi jatkuu ilman taukoja tai lääkäriltä saamasi ohjeen mukaan.

 

Sähköisen reseptin uusiminen on maksuton palvelu. Kysy lisää Helmi apteekista.

ASIOITKO LÄHEISESI PUOLESTA?

Voit tehdä Suomi.fi-verkkopalvelussa apteekkiasiointivaltuutuksen. Valtuutus oikeuttaa reseptilääkkeiden noutamiseen ja sähköisten reseptien uusimiseen. Lääkkeitä voit noutaa myös läheisesi Kela-kortilla ja reseptin potilasohjeella.

TOUKOKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

product-bats-roll-on-antiperspirantti-apteekki-360-ympyratalo-2_720x

Bats mild antiperspirantti

5 €
(83,33€/l. norm. 8,70€)
product-bats-roll-on-women-antiperspirantti-apteekki-360-ympyratalo-2_720x

Bats women antiperspirantti

5 €
(83,33€/l. norm. 8,70€)
vagisan2

Vagisan kosteuttava emätinvoide 25g

12,90 €
(516€/kg. norm. 14,90€)

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA