AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

PALVELUT HOIVA- JA KOTIHOITOYRITYKSILLE

Joustavaa ja ammattitaitoista lääkepalvelua hoiva-alan yrityksille ja hoitoyksiköille. Helpot tilauskanavat, lääkityksen tarkistus, kilpailukykyiset hinnat ja annospalvelujakelu.

Lääkityksen asiantuntijana teemme kiinteää yhteistyötä hoitoalan ammattilaisten kanssa. Teemme yhdessä tärkeää lääkitysturvallisuustyötä muun muassa hiomalla lääkejakelua ja siihen liittyviä laatuprosesseja entistäkin sujuvimmiksi.

Huolehdimme asiakkaiden turvallisesta lääkehoidosta, lääkkeiden saatavuudesta sekä lääkejakelusta. Teemme myös kokonaislääkityksen tarkistuksia, eli karsimme mahdolliset päällekkäiset lääkkeet ja tarkistamme lääkkeiden yhteensopivuuden, josta tiedot välitetään lääkärille. Lääkkeiden koneellisessa annosjakelussa toimitamme asiakkaiden säännöllisesti käyttämät tabletit ja kapselit muovisiin kerta-annospusseihin pakattuina. Annosjakelulla vähennämme myös lääkehävikkiä.

Koneellinen annospalvelujakelu on maksullinen palvelu. Hinta 6 €/viikko. Kotihoidon ja hoitokotien kanssa hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti ja riippuu suuresti asiakasmäärästä.

OSA SUOMALAISTEN TERVEYDENHUOLTOA
Tarjoamme lääketietoa myös muulle terveydenhuollon henkilökunnalle sekä omaishoitajille. Mitä paremmin esimerkiksi iäkkäämpien ihmisten kotihoito toimii, sitä pidemmälle ympärivuorokautisen hoidon tarve siirtyy.

EDUT

• Turvallinen lääkehoito, kokonaislääkityksen tarkistus
• Lääkkeiden saatavuuden varmistaminen
• Koneellinen lääkkeiden annosjakelu
• Lääkehoitoprosessien kehittäminen
• Lääketiedon jakaminen terveydenhuollon ammattilaisille

HUHTIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS

lumene_valo

Lumene VALO-sarjan tuotteet
-20 %

Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA