AVOINNA:
ma – pe 8 – 18
la 9 – 15

su ja pyhät suljettu

LÄÄKITYKSEN TARKISTUS

Oletko huolissasi lääkkeittesi yhteensopivuudesta? Kaipaatko ohjeita turvalliseen lääkehoitoon? Suosittelemme lääkityksen tarkastuspalvelua etenkin iäkkäille ja paljon eri lääkkeitä käyttäville.

Lääkkeet voivat estää toistensa vaikutuksia tai lisätä haittoja. Lääkitys onkin hyvä tarkistuttaa säännöllisesti meillä. Tarkastamme kokonaislääkityksesi ja lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset. Varmistamme myös, että otat lääkkeet oikein annosteltuina ja oikeaan aikaan, jotta lääkehoitosi pysyy tehokkaana ja tarkoituksenmukaisena.

Meiltä voit huoletta kysyä lääkkeistä tai kertoa niihin liittyvistä tuntemuksista – vaikkapa siitä, jos jokin lääke aiheuttaa suun kuivumista, epämiellyttävää kutinaa tai väsymystä. Ehkäpä olet huolissasi lääkkeiden suuresta määrästä tai lääkekorvauksista.

Mikäli havaitsemme päällekkäislääkityksiä tai ongelmia lääkehoidossasi, ehdotamme lääkelistan päivittämistä. Lääkehoidon muutoksista päättää aina lääkkeen määrännyt lääkärisi.

 

EDUT

• Voit jatkaa lääkkeitten käyttöä turvallisin mielin.
• Lääkehoitosi pysyy tehokkaana ja onnistuneena.
• Saat hyviä neuvoja ja opastusta lääkehoitoosi liittyen.
• Kanta-asiakkaidemme kohdalla pystymme myös näkemään itsehoitolääkkeiden ostohistorian ja puuttumaan mahdollisiin ongelmiin resepti- ja itsehoitolääkkeiden välillä.

HUHTIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS

lumene_valo

Lumene VALO-sarjan tuotteet
-20 %

Nettisivun mainospohja 311x430

HALUATKO HOITAA APTEEKKIASIASI HELPOSTI ETÄNÄ?

Lataa Treet-sovellus ja hoida kaikki apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Chatin kautta saat lääkeneuvontaa Helmi apteekin tutuilta farmaseuteilta. Treet on myös turvallinen verkkokauppa, josta voit tilata tarvitsemasi lääkkeet kotiin kuljetettuina Lahden alueella.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI JA NAUTI LUKEMATTOMISTA EDUISTA