Verkkokauppa / Treet

Palvelemme nyt myös etänä Treet-sovelluksessa. Sovelluksen kautta voit hoitaa apteekkiasiasi aivan kuin olisit apteekissa paikan päällä. Sinua palvelevat chatissa apteekin tutut farmaseutit. Voit tilata lääkkeet kotiinkuljetettuna Lahden alueelle.

Chat-yhteys

Treetissä saat tietoturvallisen chat-yhteyden apteekkiin. Näin saat vastauksen lääkeaiheisiin kysymyksiisi. Vahvan tunnistautumisen ja suojatun yhteyden ansiosta myös reseptiasioita voi hoitaa chatissa aivan kuin apteekin tiskissä. Chatissa vastaa aina farmaseutti tai proviisori.

Lääketilaukset mobiilissa

Treetin kautta voit tilata lääkkeet joko noudettavaksi apteekista tai kotiinkuljetettuna Lahden alueelle. Reseptilääkkeiden tilauksiin liittyy aina farmaseutin lääkeneuvonta chatin välityksellä tai puhelimessa. Kotiinkuljetukset toimitamme saman päivän aikana (etäisyys enintään 5 km).

Sähköinen lääkelista

Asioidessasi missä tahansa Avainapteekissa lääkeostosi tallentuvat Treetiin, jos olet antanut siihen luvan. Näin sinulla on lääkelista taskussasi helpottamassa asiointia. Näet lääkelistalta myös, paljonko reseptillä on lääkettä jäljellä, ja milloin lääkettä voi seuraavan kerran ostaa korvattuna.

Hanki sovellus

Apple StoreGoogle Play

Kirjaudu tietokoneella

Kirjaudu verkkoapteekkiimme